Aanbod Thuiszorg Marleen Taat

Gespecialiseerde verpleegkundige 24-uurs zorg

Als u ziek bent en zorg nodig heeft is het fijn als u gewoon thuis kunt blijven. In uw eigen huis waar u zich het meest prettig en vertrouwd voelt. Daarom wil ik u daarbij graag helpen. Ik bied 24-uurs gespecialiseerde zorg.

Bij het voorzien van gespecialiseerde verpleegkundige zorg in uw laatste levensfase is er vanzelfsprekend zorg voor uw naasten.

Als u kortdurende zorg nodig hebt, kunt u ook een beroep op mij doen. Dat kan 's morgens hulp inhouden bij een wasbeurt of bij de steunkousen aantrekken of 's avonds bij het klaarmaken voor de nacht.

Zorg op een vakantieadres kan nodig zijn. Dan bent u bij mij op vakantie-eiland Texel aan het juiste adres. Ook voor complexere zorg waaraan u thuis gewend bent, bijvoorbeeld als u afhankelijk bent van een tillift om u uit of in bed te helpen, kan ik u hier geven terwijl u van uw vakantie geniet.

Thuiszorg Marleen Taat heeft een samenwerkingsverband met een klein team zorgverleners. Indien nodig los ik uw zorgvraag samen met hen op.

Mijn zorg wil ik graag afstemmen op uw wensen, uw dagritme, uw gewoonten en uw mogelijkheden.

Als u vragen heeft, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar mijn vaste nummer 0222 - 31 88 84 of mijn mobiel 06 - 53 64 42 64.

2018 © Thuiszorg Marleen Taat | Webdesign Heleen Vink